Kwaliteits-luchtreinigers

Luchtreiniger

Als je de lucht in je kamer of welke ruimte dan ook wil verbeteren? Dan kan je bij ons de juiste luchtreinigers aanschaffen het zijn filters meestal Hepa techniek met micro en UV lampen om optimale luchtreiniging te bewerkstellen

  • Waarom zou je lucht willen zuiveren? Vervuilde lucht met bacteriën en fijnstof zij slecht voor je gezondheid.
  • Maar ook bij extra gevoelige luchtwegen zijn stof en pollen in de lucht onaangenaam en hebben veel mensen last bij het inademen daarvan.
  • De filters die Thyzo ontwikkelde de afgelopen jaren zijn zeker aan te bevelen om je te voorzien van schone en frisse lucht verkoop bij Rebotech  voor de beste prijsstelling gegarandeerd.
  • Met de Thyzo filter installatie portable of vaste installatie slaap, werk of sport je veel prettiger omdat je dan geen last hebt met het inademen van slechte stoffen. Met deze schone lucht dus veel gezondheid lang leven en plezier.  
  • Let op niet alle luchtfilters geven het goede resultaat. Laat je door ons informeren wat het beste is aan te schaffen voor jou persoonlijk.
  • Onze filters kunnen fijnstof absoluut filteren en wegnemen uit de gedoseerde gefilterde  lucht Thyzo heeft patenten en techniek daarvoor in huis. Bij Rebotech verkoop dus de juiste en beste filter voor u te koop.   
  • Ontdek hier onze  uitgelichte pagina om je keus te bepalen.   

Uitgelicht Thyzo en de kwaliteit  

Filter techniek tegen ziekte covid

…om deze luchtvervuiling op te slaan in filters. Zoals rook, stofdeeltjes, pollen en gassen. Bij mensen kunnen deze verontreinigingen allergiëen en allerlei andere aandoeningen veroorzaken.

Een goede luchtreiniger haalt ook de allerfijnste deeltjes uit de lucht. De zeer schadelijke ultra fijnstof.

Deze ultra fijnstof  wordt buiten vooral veroorzaakt door uitlaatgassen van verkeer en industrie. Inmiddels is bekend dat deze vorm van vervuiling zeer schadelijk is voor onze gezondheid. In druk bevolkte gebieden is deze vervuiling vrijwel altijd aanwezig. De ultra kleine deeltjes dringen gemakkelijk onze huizen binnen.

Thyzo levert de beste luchtreinigers als het gaat om luchtzuivering binnenshuis. Dankzij onze unieke en gepatenteerde filter- en circulatietechniek van de lucht.

Wij hebben ook professionele oplossingen voor schone lucht problemen. Zoals voor  rookruimtes of grote kantoorruimtes.